Adri Hermsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adri Hermsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Adri Hermsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Er waren 2 kleintjes in de opleidingsgroep, Evelien en ikzelf.

  Er waren 2 kleintjes in de opleidingsgroep, Evelien en ikzelf. We zaten onafscheidelijk bij elkaar. Leuke tijd en een hele leuke groep!

  2004, Adri Hermsen

  Ik zat in kursusgroep K310.

  Ik zat in kursusgroep K310. Op het laatst van de opleiding was ik de intervisies aardig zat. Klasgenoten waren erg leuk en heel divers.

  2004, Adri Hermsen

  Juffrouw de Rooy was echt mijn favoriet.

  Juffrouw de Rooy was echt mijn favoriet. Met mijn tweeling zus Petra dikke vriendinnen met Tina en Coby, ook een tweeling. Ook een dikke vriendin geweest met Mona Keller, woonde vlakbij de school In de eerste paar klassen was mijn vriendje was een zekere Theo Snetselaar?? Meester Visser en Kooistra vond ik altijd erg streng. Meester Oudijn kon enorm goed voorlezen. Meester Brand was lief. Verder een gruwelijke hekel aan handwerken. In de 6de klas bij meester en juffrouw Mol vond ik het vreselijk als wij als meiden moesten handwerken (wie was die juf ook al weer, ze had altijd bruine pantys met een naad) en die jongens dan konden lezen. Ik was dan ook een jaar aan het breien op een babysokje!!!

  2004, Adri Hermsen
  ?