Adinda Cohrs

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adinda Cohrs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Adinda Cohrs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in de derde klas op deze school.

  Ik kwam in de derde klas op deze school. Wat ik me nog herinner was dat de klassen relatief klein waren. Volgens mij kwam ik in de klas bij meneer Hilverda of bij mevrouw Vellinga. Allebei zeer aardige leerkrachten. Ik weet nog dat we op kraamvisite gingen bij de pasgeboren zoon van meneer Hilverda, ik meen dat hij Douwe heet. Wat was dat een leuke dag. Ook heb ik nog bij meneer Groen en de laaste klas bij meneer Kamp gezeten. Klasgenootjes waren onderandere: Monique Zuyderduin, Bianca Wiegman, Kim de Vries, Frank ?, Edwin ?, Mariska (woonde in boerderij bij voetbalver. ADO) Het was een leuke tijd.

  PCB DE Regenboog (vroeger D..., 1986

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten. In de eerste klas kwam ik bij juffrouw Broos. Die ik herinner me als een norse vrouw. In de tweede klas kwam ik bij juffrouw Hofstra, wat een lieve juf was dat. Ik was ook heel verdrietig dat we gingen verhuizen en dat ik naar een ander school moest. Ik zat in de klas bij Rutmer, Djouke (ik schrijf dit waarschijnlijk niet goed. Dat zijn twee klasgenoten die me gelijk binnenschieten.

  Coligny School, 1982

  Ik heb MAVO gedaan op de maerten van Heemskerck.

  Ik heb MAVO gedaan op de maerten van Heemskerck. In het vierde jaar gezakt en heb het vierde jaar over moeten doen. Ik zat in de klas met Kim de Vries, David Gonzales, Sylvia van de Werf, Ritesh Bisalsingh, Stevan Lens, Jeroen en Remco. Weet even geen achternamen. En natuurlijk nog veel meer klasgenoten. Na twee jaar brugklas ging ieder zijn eigen weg en kwam je in een nieuwe klas. David, Jeroen en Remco zijn volgens mij de techniek kant op gegaan. Met Kim, Sylvia, Ritesh en Stevan zat ik de laatste twwee jaar MAVO. Mijn favoriete leraar was dhr. Droge, in het twee jaar is hij helaas overleden. En dhr. Bouwman met geschiedenis, zeer relaxed.

  O.S.G Maerten van Heemskerc..., 1991

  ?