Adé deVries

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adé deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Adé deVries heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als deeltijder eerstegraads biologie heb ik hier toch wel veel meegemaakt; elf jaren, waarvan zes jaren ingeschreven als student met een tussenpauze van vijf jaar.

  Als deeltijder eerstegraads biologie heb ik hier toch wel veel meegemaakt; elf jaren, waarvan zes jaren ingeschreven als student met een tussenpauze van vijf jaar. Toch nog die studie af kunnen maken.Goeie herinneringen aan Gerard de Ruiter, Henriëtte de Vries en andere medewerkers en vooral Eef Hofs, die mij helemaal zag zitten als docent aan de opleiding. Met name dankzij hem werk ik daar binnenkort ook. Nu kom ik er nog regelmatig in het niewe gebouw aan de Padualaan om als veldassessor te werken. Weer een heel andere tak van sport, maar wel een enorme verrijking voor een VMBO-docent....

  hogeschool van utrecht FEO, 1991

  1 september 2008 start ik aan de afdeling PABO als opleidingsdocent rekenen/ wiskunde.

  1 september 2008 start ik aan de afdeling PABO als opleidingsdocent rekenen/ wiskunde. Een hele nieuwe uitdaging! Daar heb ik echt zin in!!

  Christelijke Hogeschool Ede, 2008

  studententijd, verkering,Youth for Christ,op het fietsje naar Haren Biologisch Centrum.

  studententijd, verkering,Youth for Christ,op het fietsje naar Haren Biologisch Centrum. Goed onderwijs; Bottema, Luiten, Van Vendelo enzo

  Ubbo Emmius NLO, 1976

  ?