addy limburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van addy limburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  addy limburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik weet er niet zo heel veel meer van ja, Juf van leeuwen,hoofd? En juff Verdoes? Ik weet nog wel dat Ria de Graaf in de klas zat.

  Ik weet er niet zo heel veel meer van ja, Juf van leeuwen,hoofd? En juff Verdoes? Ik weet nog wel dat Ria de Graaf in de klas zat.

  2003, addy limburg

  Mijn schoolvriendinnen die tijd waren Ciska Hoogervorst, Marrianne Nel.

  Mijn schoolvriendinnen die tijd waren Ciska Hoogervorst, Marrianne Nel. Ik heb in de klassen 1e, 2e, ass.N, en kinderverzorging gezeten. De leerkrachten Mw Kamminga, muziek, de hr Steeninga engels, de hr Ten Kate gymleraar, Mw van Loenen K.V., Mw Visser als directrice, Mw Paats als adjunct,zijn nog namen die ik mij herinner. Verder heb ik een hele leuke tijd op deze school gehad. Meer namen van klasgenoten zijn Vera de Vriend, Thea Lindeman, met wie ik nog een liedje gezongen heb op de jongensschool, en ene Marga, en Carla.

  2003, addy limburg

  ik herinner mij, juffrouw Kiel,juf.

  ik herinner mij, juffrouw Kiel,juf. Mokkestorm, met altijd haar opgerolde vlecht,meester Bil en meester Brandehorst van deze leerkrachten heb ik ook les gehad! Mijn schoolvriendinnen van toen Yvonne Kossen, Ciska Hoogervorst, Ans Dool.

  2003, addy limburg
  ?