Ada Schippers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ada Schippers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ada Schippers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan de huishoudschool bewaar ik leuke herinneringen, we hadden veel plezier, juffrouw Holtkamp zal vast wel eens met de handen in het haar hebben gezeten,als we de boel op stelten hadden gezet, we hadden AVO van mijnheer van Weperen, hij was pas getrouwd,

  Aan de huishoudschool bewaar ik leuke herinneringen, we hadden veel plezier, juffrouw Holtkamp zal vast wel eens met de handen in het haar hebben gezeten,als we de boel op stelten hadden gezet, we hadden AVO van mijnheer van Weperen, hij was pas getrouwd, zijn vrouw deed een hele rode kool in de pan en kwam na enige tijd bij de buurvrouw vragen wanneer die nou eens uit elkaar viel!! Ik vond jammer dat de schooltijd voorbij was.

  Huishoudschool 'De Berkenho..., 1960

  Mijn vriendin op school was Dinie Broekmate, in de tweede klas kwam ik op de (nieuwe) school, ik vond de schooltijd prettig,.

  Mijn vriendin op school was Dinie Broekmate, in de tweede klas kwam ik op de (nieuwe) school, ik vond de schooltijd prettig,

  Prinses Marijke, 1954

  ?