Bekijk het volledige profiel van Ada van Arnhem en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Ada van Arnhem heeft 6 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De eerste 3 klassen bij juffro...

De eerste 3 klassen bij juffrouw Crone en de laatste 3 klassen bij meester Crone.... Allemaal kleine klasjes, vandaar 3 klassen tegelijk in een lokaal. Naar het gymlokaaltje dat zo klein was dat de muren de grenzen van het volleybalveld zijn. In de klas met: Coby van Kooten, Betsy Sprong, Gerda Spithoven, Ria van Putten, Thea en Willy Kemp, Rini Bouwman, Rob de Leeuw en Rudy van de Gun. Iedere dag voor de school begint naar de kerk voor de ochtendmis waar broertje Wil vaak misdienaar is.

2007, Ada van Arnhem

met de bus vanuit Everdingen n...

met de bus vanuit Everdingen naar de kleuterschool in Hagestein (terwijl we tegenover de plaatselijke kleuterschool woonden! Daar mochten we als katholieken niet naar toe; het was een protestantse kleuterschool....) Kleuterschooljuffen: Juffrouw Bazooijen en Lineke de Vries.

2007, Ada van Arnhem

Dagelijks met de fiets uit Eve...

Dagelijks met de fiets uit Everdingen, met nog een hele groep uit Hagestein naar Culemborg. Met een hele groep die vier jaar doorgekomen, als broddellapjes van het nieuwe MAVO-systeem; alles moest nog worden uitgevonden! Frank de Breet, bezielend met muziek en frans, Zegers streng met duits en aardrijkskunde en altijd lachen bij Boots en Gruter. Van literatuur leren houden door Jansen. En dan zo'n moderne gymjuf als Marjo Werner - die zelfs met ons naar de bioscoop in Utrecht ging ('a clockwork orange - nooit vergeten!). Maar natuurlijk vooral de herinneringen aan al die klasgenoten met wie lief en leed gedeeld werd. Marjan Feller zie ik nog geregeld en via haar kom ik af en toe Wilmy Swaerdens tegen. Gelukkig kon ik de afgelopen jaren naar 2 reunies - was hartstikke leuk!

2004, Ada van Arnhem
?