Ontdek PLUS

Ad Waroux

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Waroux en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Waroux heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn destijds goede vriend Ronnie Riezebos, Jan Breuker en ik werden door de Hr Visser als de belhamels van de school beschouwd.

  Mijn destijds goede vriend Ronnie Riezebos, Jan Breuker en ik werden door de Hr Visser als de belhamels van de school beschouwd. En dat voor iemand die van het lyceum afkwam (ik) Jammer genoeg is Visser naar Enschede gegaan als conservator van een museum. De rest van mijn herinneringen staan opgegeven bij MAKASSAR MULO

  Makassarmavo, 1963

  Geen favoriete herinnering is:wiskundeles van de heer Schrier.

  Geen favoriete herinnering is:wiskundeles van de heer Schrier. Ik herinner mij een punaises strooiende medeleerling Tjeerd Tjeerdsma. Een vriendin: Adele van Gent, ook bekend van de lagere school.

  Dr. F.H. De Bruijne Lyceum, 1961

  Hoofd van de school was de heer Hartemink, ik herinner mij een juf Ten Hove en een juf Olthof? Vrienden waren corrie van der Grift Gert van Stralen Wim van Eijk, Jan Broker.

  Hoofd van de school was de heer Hartemink, ik herinner mij een juf Ten Hove en een juf Olthof? Vrienden waren corrie van der Grift Gert van Stralen Wim van Eijk, Jan Broker. Mijn nicht zat op deze school Handwerkklas donderdag tussen de middag

  De Brug, 1955