Ad van Wiggen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad van Wiggen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ad van Wiggen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Intense maar heel leuke tijd gehad.

  Intense maar heel leuke tijd gehad. Prima groep. Jammer dat er geen reunie meer is geweest...

  Sociale Akademie Twente, 1977

  Mijn vriendjes uit die tijd (meisjes bestonden toen nog niet voor me) waren Peter Verweij, Peter Budde, Emiel Hendriks en Patrick Gligoor.

  Mijn vriendjes uit die tijd (meisjes bestonden toen nog niet voor me) waren Peter Verweij, Peter Budde, Emiel Hendriks en Patrick Gligoor.

  De Ariensschool, 1962

  Kwam in 5 Atheneum op het Baudartius vanuit Haarlem.

  Kwam in 5 Atheneum op het Baudartius vanuit Haarlem. Mijn schoolcarriere in Zutphen was niet echt een succes, hoewel mijn 'echte' leven zich pas op deze school begon te ontwikkelen. Leuk was bijv. 3 jaar Russisch van Herman Noordman, Franse les van Theo Luttik en de Berlijn-reis waar ik een keer helemaal alleen de hort op ging (Kurfürstendam). Zutphen in 1976 ook weer verlaten om in dienst te gaan en later in Hengelo te gaan studeren. Mijn twee jongere broers Jan-Willem en Marcel zaten er ook op school. Heb nooit helemaal kunnen wennen aan het Christelijke karakter van de school. Kwam van een openbaar (vrijgevochten) lyceum in Haarlem. Ben inmiddels weer terug in Haarlem waar ik alweer 20 jaar woon, gelukkig getrouwd ben en we twee prachtige kinderen hebben (Sven - 18 en Laura 17).

  Baudartius College Chr SGM ..., 1972

  ?