Ad Groen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ad Groen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat op de avond HTS ; ik mo...

  Ik zat op de avond HTS ; ik moest eerst twee voorbereidende jaren studeren, voordat ik naar de HTS afdeling kon doorstromen. Al met al 8 jaar gestudeerd (een jaar dubbel) en veel interessant dingen geleerd, waarvan ik niog steeds de vruchten pluk. Ik ben momenteel werkzaam bij Philips HealthCare (Medische Systemen) en heb jaren op ontwikkeling gezetten, maar sinds 2007 geeft ik les aan service engineers van de hele wereld om onderhoud aan onze systemen te kunnen uitvoeren. Mooie job!

  2010, Ad Groen

  Ik ken nog de heer Verkuylen, ...

  Ik ken nog de heer Verkuylen, streng en toch aardig. Een lerares Frans met (echte erg lange nagels) en een heel aardige leraar natuurkunde (Hr Erkens), die in Amstelveen woonde. Ik heb destijds in een primitieve disco in Diemen (Together) een aantal disco avonden voor de school georganiseerd, oa met Gerard Schouten en vele anderen (maar nu weet ik even geen namen) Je kreeg in de klas bij rapporten gekleurde kaarten, die aangaven of je op de derde .. eerste plek stond voor bepaalde vakken ; tja, ze deden wat om ons te stimuleren !Marja Terpstra (aardige meid) was mijn grote concurrente ; zij woonde in de Dapperstraat.

  2003, Ad Groen
  ?