Bekijk het volledige profiel van Ad van Dalen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Ad van Dalen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Uiteraard de 'meiden' Nel Ever...

Uiteraard de 'meiden' Nel Evers, Bianca de Wit blijven goede herinneringen, maar ook het organiseren van de feesten na de revue. Het bal met John van der Teen. Vrienden uit die tijd Kees Gaillard, Hans Jonkers, John Leonard en vooral Koen de Bruin. Ons 2e thuis Visser waar we opgroeiden voor galg en rat. Het is allemaal nog goed gekomen. Ik zal eens wat foto's opzoeken uit die tijd.

2005, Ad van Dalen

Mooie tijd gehad die 5 jaar tu...

Mooie tijd gehad die 5 jaar tussen alle malloten. Ik kan het iedereen nog altijd aanbevelen. Helaas ben ik daarna, op een enkeling na, niemand meer uit die periode tegengekomen op mijn vakgebied. Ik heb het dan over de ruim 30 jaar dat ik als freelance ontwerper en later artdirector in mijn eigen bureau werkzaam ben geweest. Dat bureau is overigens ontstaan op St Joost. Om wat geld te verdienen zijn we een 'bureau' gestart. Een voor allen, allen voor één. Dus grafisch ontwerpen i.s.m. een fotograaf, een binnenhuisarchitect, een monumentaal ontwerper enz. Elkaar dus de bal toe spelen. Jaren later, met John Leonard als compagnon het marketing- en communicatiebureau Design Plus bv opgezet. In 2000 verkocht en nu weer terug naar af, als freelancer. Vraag mij af wat er van iedereen is terechtgekomen. Laat eens wat van jullie horen en mail! Kunnen we weer eens een paar biertjes gaan drinken bij Frits van de Ritz, nu Het Heigend Hert! Tenslotte hebben we bijna 2000 dagen op elkaars gesteund, bed en eten gedeeld, wellicht de liefde bedreven maar zeker vele avonden een biertje gedronken. Bel en mail svp!

2005, Ad van Dalen
?