Bekijk het volledige profiel van ad vanbeem en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

ad vanbeem heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Geweldig gelachen met mijn vri...

Geweldig gelachen met mijn vrienden en klasgenoten Gerard Hartman ,Dave Pront,Fred v d Vegt,Harry agtereek,Frans de Groot, Die tweeling en voetballen op het pleintje tot in de avond.Kerstbomen verzamelen tussen de middag knokken met de andere school.En bij AW de korfbalclub naar de feestjes.Leraren Wim gym en juf de Vries meester Bos en die volksdanser wel lachen.De Gooyer heb hem nooit gemogen.Schoolvriendinnetjes als Sylvia v Krimpen, Helen Gemin, Mieke, Ingrid, Patricia,Fam Wegter,.Mocht het in de derde klas een jaartje over doen nogal logisch met zulk tuig in de klas. Werk nu bij de gemeente Adam als WTB kundige inspecteur.Woon in Almere.

2005, ad vanbeem

Geweldige tijd vooral gymastie...

Geweldige tijd vooral gymastiek van Kees ( de skileraar ) en van Kooten bij een bak koffie halen een punt erbij voor aardrijkskunde.Tekenen van krabbe. Van ravenswaay met zijn overdreven uitspraken zodat je een handdoek nodig had om je af tedrogen.

2004, ad vanbeem
?