Bekijk het volledige profiel van Ad van Zundert en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Ad van Zundert heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Heb ik de part-time opleiding ...

Heb ik de part-time opleiding tot bedrijfsverpleegkundige gevolgd. BVB 10 dacht ik. Heb les gehad van Mies de Moor; het boegbeeld van de part-time opleiding tot avk. 's avonds les en overnachten in de Rozenhof in de Heilig land stichting.

2004, Ad van Zundert

Vanaf 1978 tot 1982 op deze sc...

Vanaf 1978 tot 1982 op deze school gezeten via het Ignatius (Eerst KARMA en toen TILT). Heerlijke tijd gehad. In 1982 collectief ontslagen als leerling en via de achterdeur als poolverpleegkundige op de kraamafdeling terecht gekomen (goede herinneringen aan Marianne Verpalen Anita van den Broek Henriette Harryvan erc etc etc); daarna in gezondheidsland rond gezworven om als arbo-verpleegkundige en veiligheidskundige te eindigen. Ik herinner me Van Wingerden nog: "Ubi pus ibi evacuo"!!!!

2004, Ad van Zundert

Redelijk leuke tijd. Speciale ...

Redelijk leuke tijd. Speciale herinneringen aan Cok Heijboer en Huib (?) Hermes en Brigitte Kop en Xandra Blankers. Heel veel met Ton Oomen opgetrokken. Heel vaak de heer Lauvrijssen tot wanhoop gedreven met mijn gebrek aan wiskundige kennis!!

2004, Ad van Zundert
?