Ontdek PLUS

Ad van der Geest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad van der Geest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad van der Geest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prima opleiding en een uitstekende basis voor een loopbaan in de branche.

  Prima opleiding en een uitstekende basis voor een loopbaan in de branche. Hard gewerkt en goede resultaten behaald. Als oudere (gemiddeld 5 jaar ouder dan klasgenoten) toch een beetje buitenbeentje. Meester Schilder geworden en Van As-prijs gewonnen.

  Nimeto-Utrecht Schilderen/I..., 1979

  De eerste drie MULO-jaren waren niet plezierig; ik was een pure Alfa, deed chronisch te weinig en bleef dus in de 3e klas, in het laatste jaar van de MULO, zitten.

  De eerste drie MULO-jaren waren niet plezierig; ik was een pure Alfa, deed chronisch te weinig en bleef dus in de 3e klas, in het laatste jaar van de MULO, zitten. Van 3 Mulo van 3 Mavo was een eitje en zonder werken ben ik de laatste 2 jaren prima doorgekomen. Daarnaast was de klas waarin ik toen terecht kwam een verademing. Met een hoog percentage zittenblijvers heerste er een heel andere sfeer in die klas en met Marilene ten Broek, Patricia Socci, Frank Dofferhof en Han Lovink was er een heel plezierige oudere kern. Ik denk daar met heel veel plezier aan terug.

  Paulus Scholengemeenschap, 1967

  Het was een kleine school met rigide leraren en duidelijke structuren.

  Het was een kleine school met rigide leraren en duidelijke structuren. Over het algemeen heb ik er wel een goede tijd gehad.

  St. Bavoschool, 1961