Ontdek PLUS

Ad Teuwen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Teuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Teuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heerlijke tijd gehad.

  Een heerlijke tijd gehad. Veel geleerd van mijn collega's. Veel plezier gehad met die maffe sectie van algemene economie en statistiek. Heerlijk in dat noodgebouw waar we als sectie veel les gaven. een beetje vrijbuiters toen in het begin.

  Crabeth College (MBO), 1989

  Een gewedig leuke tijd.

  Een gewedig leuke tijd. Ik heb er heel veel leueke herinneringen aan veel verschillende leerlingen. Het voetballen, de korfbaldagen, maar ook de lessen, de ouders en vooral veel leuke collega's. we zaten ook goed zo. Henk van der wal en ik samen op de hoek, Ria Schulpen en Guus bij de kleuters. Wim en Jos in de dependance. Geweldige tijd. Dat bleek ook wel bij die reunie.

  De Wilde Wingerd, 1982

  Hier mocht ik het vak leren.

  Hier mocht ik het vak leren. twinitig en dan zo'n combinatieklas. Ik heb veel geleerd, vooral ook van goede collega's. Ook dat ik maar beter geen muziekles kon geven. De liefde voor het vak is er alleen maar groter geworden. Oh ja, van Adrie leerde ik ook nog schoffelen

  Dr. Ariënsschool, 1980