Ontdek PLUS

Ad Stam

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Stam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Stam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de fusie tussen de Tweesprong en de Wiekslag heb ik in dit (voor mij nieuwe) gebouw flink wat jaartjes groep 8 afgeknepen en soms gebeurde dat ook wederzijds.

  Na de fusie tussen de Tweesprong en de Wiekslag heb ik in dit (voor mij nieuwe) gebouw flink wat jaartjes groep 8 afgeknepen en soms gebeurde dat ook wederzijds. Genoten heb ik van de kampen in Hoeven, maar ook van de afscheidsmusicals, die ik graag deed, maar die veel energie kostten. Ook de maandafsluitingen, die we deden waren favoriet bij mij. Uiteindelijk besloot ik om nog vijf jaar aan de slag te gaan in een totaal nieuwe omgeving en dat was dus op 't Kofschip in de Oostpolder.

  De Bovenkruier, 1988

  Ontzettend leuk begin van mijn onderwijzerscarrière.

  Ontzettend leuk begin van mijn onderwijzerscarrière. Heb een aantal jaren engels gegeven aan de zesde klas en dat engels was ook de reden, dat ik in 1976 verkaste naar de Detailhandelschool. Ook heb ik leuke herinneringen aan de kampen van de zesde klas in de Wildert m.b.v. mijn gitaartje.

  Parkschool, 1970

  Schitterende tijd gehad op deze school.

  Schitterende tijd gehad op deze school. Staat in mijn geheugen gegrift met enthousiast team, leuke kinderen en dito ouders.

  De Tweesprong, 1976