Ontdek PLUS

Ad Rebel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Rebel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Rebel heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sinds januari 1994 hier als directeur werkzaam en ik kan niet anders zeggen dan dat ik me heel erg thuis voel in het 'Twentse'! In september/oktober 2004 groot feest (50-jarig bestaan) met reünie.

  Sinds januari 1994 hier als directeur werkzaam en ik kan niet anders zeggen dan dat ik me heel erg thuis voel in het 'Twentse'! In september/oktober 2004 groot feest (50-jarig bestaan) met reünie. Betrokken bij nieuwbouw van de school, waarschijnlijk in 2011 gerealiseerd. In november 2009 na bijna 16 jaar op deze school werkzaam te zijn geweest, vertrokken om elders een nieuwe uitdaging te zoeken en te vinden.

  Prins Constantyn School, 1994

  Als leerkracht in 1980 met deze nieuwe school gestart in het nieuwste gedeelte van Huizen.

  Als leerkracht in 1980 met deze nieuwe school gestart in het nieuwste gedeelte van Huizen. Heel veel leuke herinneringen aan de diverse groepen en kinderen die ik in de klas heb gehad! Ik vraag me regelmatig af wat er van ze geworden is.... Afscheid genomen in december 1993, omdat ik een andere benoeming had gekregen op een school in Goor (Twente).

  De Regenboog, 1980

  Twee jaar als onderwijzer op deze school gezeten en heb het daar geweldig naar mijn zin gehad! Fantastisch team en ouderraad.

  Twee jaar als onderwijzer op deze school gezeten en heb het daar geweldig naar mijn zin gehad! Fantastisch team en ouderraad. In die tijd ook getrouwd en mijn klas is daar bij geweest. Herinneringen o.a. het ridderproject, de fancy fair en de afscheidsavond van groep 8 in de Bun.

  p.c.b.o. Da Costa-Regenboog, 1978