Ontdek PLUS

Ad Pieters

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Pieters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Pieters heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De school was nieuw toen ik daar terecht kwam.

  De school was nieuw toen ik daar terecht kwam.Ging er nog wel streng aan toe. Leraren: Verdaasdonk, Rops, De Vries, Dullens.Kan me ook nog wel vele medeleerlingen ( allemaal jongens in de klas) herinneren. Een paar namen : Eszard Coulet, Gerard Gatsonides, Peter van Gurp, Henk Lokhoff, Ton de Leeuw, ? de Rooij, Ad Diepstraten, Hans van der Zee, Max Krutzen, ? van Beers, ? Scheerhooren, Joseph Staczek, Kees van Gils, Heb het daar best goed gehad.

  Doornbos, 1962

  Na wat moeilijke jaren elders kwam ik op deze school terecht ( locatie kloosterlaan), niet echt een bewuste keus, maar nooit spijt van gehad.

  Na wat moeilijke jaren elders kwam ik op deze school terecht ( locatie kloosterlaan), niet echt een bewuste keus, maar nooit spijt van gehad. Ben niet in de detailhandel terecht gekomen, maar bij een bank ! Mooie herinneringen aan de reizen van dhr. Mol: Londen, Parijs, Berlijn en Praag en de vele musea bezoeken. Dhr.Peeters met zijn enthousiasme voor het Jazz festival. Dhr. van Kampen voor Nederlands, Limpens ( en hoe heette die leraar voor warenkennis ook al weer ?)Medeleerlingen die ik me kan herinneren: Johan Segeren ( oncle jean), ... Klerks ( van de meubelen) , Bram van Duivenbode, .. van Gils ? . Een oude school, maar wel heel gezellig ( vooral als er een les uitviel, zat je zo in de stad of in café. Inmiddels dankzij deze site weer hernieuwd contact met Bram van Duijvenbode!

  sint Olof, 1970