Bekijk het volledige profiel van Ad Ligtenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 11

Ad Ligtenberg heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kan me er weinig meer van h...

Ik kan me er weinig meer van herinneren. In de eerste klas frater Placidus, die naar ik meen in die periode naar Friesland is gegaan. Ik ging vele jaren later ook die kant op. In de tweede klas "meneer" Robben, die altijd met zijn lange nagels over het bord kraste. In de derde klas "meneer" van der Heide met zijn "winkeltje". In de vierde klas frater Justianus, die ons geen fluit geleerd heeft. Alleen maar films draaien en dia's vertonen. Na de vierde klas naar de Ruwenberg voor de laatste klassen van de lagere school.

2004, Ad Ligtenberg

Woensdagmiddag en in het weeke...

Woensdagmiddag en in het weekend flinke wandelingen maken of naar het sportveld. Bij slecht weer FILM. De fraters hadden en enorm filmarchief waaruit geput kon worden. Hoogtepunten waren de jubilea van de verschillende fraters, die altijd op grootse wijze gevierd werden en 1 of 2 maal per jaar een toneelstuk door fraters en leerlingen van de "handelsschool".

2004, Ad Ligtenberg

De zeilkampen waren altijd wee...

De zeilkampen waren altijd weer geweldig onder leiding van moderator Raaymakers. Ik heb er leren zeilen en ben later nog jaren Captain geweest. Ook de schoolkampen de eerste jaren en het laatste jaar waren hoogtepunten.

2004, Ad Ligtenberg
?