ad kapteijns

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ad kapteijns en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ad kapteijns heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Prima herinneringen aan deze school.

  Prima herinneringen aan deze school. Plecht(gaf frans) was mijn favoriete leraar, geweldig pedagoog. Cornelis(Knillis) die engels gaf, Aldenhoff als directeuren leraar Duits, Tilanus(natuurkunde),Loermans(nederlands)

  2004, ad kapteijns

  weinig herinneringen.

  weinig herinneringen. Uitsluitend de religieuze zusters, die met hun kappen een grote indruk maakten op die kleuters

  2004, ad kapteijns

  Veel onderwijzers hadden vanzelfsprekend bijnamen, waarbij het nog steeds apart is ze te noemen, chriesje krul, pierejentje,de wrat,de lange(hoofd).

  Veel onderwijzers hadden vanzelfsprekend bijnamen, waarbij het nog steeds apart is ze te noemen, chriesje krul, pierejentje,de wrat,de lange(hoofd).Maar ook mister van Beckhoven, waarvan je een rode 10 kreeg als je de katechismus kende. Mijn favoriet was mister ter stege, de zoon van de lange.Een onderwijzer en opvoedkundige van de bovenste plank.Mister Teurlings die het altijd zwaar leek te hebben. Mister de Ruiter die soms onorthodoxe methoden had en daar soms stevig (!)door ouders over werd onderhouden.

  2004, ad kapteijns
  ?