Ontdek PLUS

Ad Joosen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Joosen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Joosen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was voor mij weer even wennen om naar school te gaan na ongeveer een half jaar in de buitendienst van een loodgietersbedrijf te hebben gewerkt.

  Het was voor mij weer even wennen om naar school te gaan na ongeveer een half jaar in de buitendienst van een loodgietersbedrijf te hebben gewerkt. De leraren waarbij ik begon waren dhr vd Vloet en Kampsteeg. We deden drie en 'n halve dag praktijk, machine bankwerken, in het gebouw van de bedrijfschool aan de Kastanjelaan en anderhalve dag theorie en vorming. Hiervoor moest mijn groep naar het samenwerkingsproject aan de Biesterweg in Eindhoven. Daar werd de vorming en theorie als experiment samengebracht in een gebouw. Dit stond onder leiding van een hele aardige directeur Dhr de Vries. Leerkrachten die ik me nog kan herinneren zijn HH Linders en Smans en vormingsleidster Rosie maar ben haar achternaam vergeten. Namen van leerlingen die ik me kan herinneren zijn: Piet Heijmans, Sentjens, vd Vorst, Basten, Peter Mertens, Harry vd Loo, Riny Brugmans, Herman Heerebeek, (vd)Valk(s), Frans Coolen Theo vd Wal. Ik ben wel wat voornamen vergeten. Het 2de jaar werd iedereen geplaatst binnen een bedrijfsonderdeel. Met ongeveer 10 man kwamen we bij Medical Syst. terecht. Thijs vd Berk was de leraar die ons de nodige kneepjes van 't vak probeerde bij te brengen. Leuke tijd en veel lol. Na dat 2de jaar kwam ik bij Medical syst. in Best terecht. Daar heb ik verschillende functies gehad maar kreeg er steeds minder zin in en ben toen na precies 25 jaar vertrokken. Nu ben ik al weer ruim 4 jaar vrachtwagenchauffeur bij de Rooy Logistics in Geldrop. Ben getrouwd met Anja en we hebben twee zonen. Bart 20 en Bob 16 jaar. Contact? Mailadres: joosen ad aapje hetepost . com (spatie's weglaten en een beetje vertalen hihihi)

  Philips Bedrijfsschool, 1974

  Heb niet lang op deze school gezeten.

  Heb niet lang op deze school gezeten. Na de LTS metaal stapte ik hier over naar bouwkunde, had het erg moeilijk en haalde slechte punten. Bij het eerste kerstrapport kreeg ik ook meteen het advies om naar een andere school te zoeken of te gaan werken. Van de leerkrachten en leerlingen herinner ik me ook niet zo veel namen. Leraren: v. Bakel, vd Meerendonk, Leerlingen: Braat, vd Meerendonk en er zaten twee meisjes/dames bij me in de klas. Hun namen ben ik ook vergeten. Een van hen kwam uit Son. Na mijn korte verblijf op deze school ben ik in februari '74 als loodgieter gaan werken. Daar had ik ook weer snel genoeg van en soliciteerde bij Philips waar ik op de Bedrijfsschool kon beginnen. Contact? mailadres: joosen ad aapje hetepost . com (spatie's weglaten en een beetje vertalen hihihi)

  Technisch lyceum Eindhoven ..., 1973

  Ik vond deze school heel erg massaal en groot.

  Ik vond deze school heel erg massaal en groot. Verouderde gebouwen en weinig sfeer. In mijn ogen toen een fabriek. Had het ondanks alles redelijk naar m'n zin. Na de brugklas ging ik naar Metaalbewerken. Leerkrachten die ik me kan herinneren: HH Koelen, vd Burg 2x, Pepers, v. Beek, Palmen, Bijsterveld, Maas, v Bakel, vd Wildenberg (gaf muziek en was slechtziend) Evers, Arends, Fanger, Sleutjes en natuurlijk de directeuren ten Berge en Steur. Dhr Palmen vond ik de beste. Hij behandelde je gelijkwaardig en volwassen, was duidelijk en gaf je vertouwen. Van de leerlingen die me zijn bijgebleven weet ik niet van iedereen de voornaam nog. Hein de Haas, vd Heuvel, Bart van Hoof, Klompers, Hans Hansen, Hans Klessens, Rene van Deventer, Marco Bluckens, Busio, Hoekstra, Peter Willemen, Joop? Baltesen (bultje) Krijnen(kwam uit Den Bosch en was in de ogen van de school erg lastig) Na m'n T-stroom diploma te hebben gehaald ging ik naar de MTS in de Egelstraat. Contact? mailadres: joosen ad aapje hetepost . com (spatie's weglaten en een beetje vertalen hihihi)

  1e Lagere Technische School, 1970