Ontdek PLUS

Ad Fraanje

Kent 5 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Fraanje en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Fraanje heeft 29 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juffrouw Jopie, en nog veel meer, maar vooral haar.

  juffrouw Jopie, en nog veel meer, maar vooral haar. En vriendjes zoals Jopie Pauwe en Jantje Louisse; en ook chris wessels en buurjongen adrie bastiaanse. Zie verder bij Chris Wessels, hij kan het mooi en raak beschrijven.

  kleuterschool kindervreugd ..., 1951

  een tas vol boeken.

  een tas vol boeken. veel huiswerk. latijn van van dokkum en grieks van juffrouw bonebakker. lokalen met namen als scaliger, penelope. klasgenoten uit kapelle, kruiningen, borssele, ovezande etc. Vandaag, 20 november 2004, bij mij thuis, een reunie van de eindexamenklas 1964 6 gym. 40 jaar later!

  Christelijk Lyceum voor Zee..., 1958

  Zoals Chris Wessels het beschijft, prachtig, en raak.

  Zoals Chris Wessels het beschijft, prachtig, en raak. Ik zat bij hem in klas 1 en 2. Maar meester Meindersma regelde dat ik toen een klas 'oversloeg' ( ik was in november geboren, en ging pas laat naar de (kleuter)school; en wat ouder dan de anderen); Nog steeds heb ik een beetje heimwee naar mijn schoolmaatjes van toen, wim geene, henk karelse etc. Later was ik steeds de jongste in de klas.

  christelijke nationaleschool, 1953