Ontdek PLUS

ad derot

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ad derot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ad derot heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voelde me hier totaal niet thuis.

  Voelde me hier totaal niet thuis. Naar deze school gegaan door advies leerkracht Lagere School in Capelle aan den IJssel. Na 2 jaar overgestapt naar de Gloppermavo.

  Gemeentelijke Technische Sc..., 1966

  met veel kinderen uit de "oude plaats" hier op school gezeten.

  met veel kinderen uit de "oude plaats" hier op school gezeten. lopen langs de oude slotvijver en de trap met de rozebottels en het voetballen met klasgenoten op schooltoernooien en op het veldje achter de school onder aan de dijk. klasgenootjes die ik mij nog herinner: de broers krekt, leo dekker, teunis hoogerwaard( familie) dik van vliet, nellie vuik(krullebolletje)van de leraren juffr.selms (soms een sekreet) meester heijnen en cupedo (schoolhfd.) ben getrouwd, woon op goeree-overflakkee heb twee dochters, waarvan inmiddels 1 getrouwd en nog 1 thuis. ben ass.parts manager/parts specialist bij een bedrijswagendealer in Rotterdam.

  't Slot, 1960

  de lessen duits van dhr.

  de lessen duits van dhr.verpoorten en de lessen van dhr.leen van wingerden. 4 leuke jaren gehad met veel plaatsgenoten in de klas. zou na de vorige reunie, ze best nog wel eens terug willen zien. in ieder geval het meisje waar ik echt verliefd op was, marijke hagendijk.

  OSG JC de Glopper, 1968