Ontdek PLUS

ad croonen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ad croonen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ad croonen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen op de Marienburg,klasgenoten:Jos Glaap,Bennie Brouwer,Jan Faam,Jan Stoter,nog een jan,Ferdi becks,ronald hommerson.

  Begonnen op de Marienburg,klasgenoten:Jos Glaap,Bennie Brouwer,Jan Faam,Jan Stoter,nog een jan,Ferdi becks,ronald hommerson.Leraren:Klasseleraar: Huisman,Houtbewerking;de groot,Metaal;van dijk en goosens,concierge van gent(zie ik nog af en toe in wijchen.

  Technische school Dr. Poels, 1970

  Klasgenoten: Mijn zus Tiny,Renee Bosch,marc de bruijn,noortje en adi castelijn,marja geurts,carin faber,margo tonen,sandra verwaay,die mist volgens mij nog steeds een stukje van haar vinger omdat gielen daar vaak in beet,en ardi (ik dacht) de jong,freddie

  Klasgenoten: Mijn zus Tiny,Renee Bosch,marc de bruijn,noortje en adi castelijn,marja geurts,carin faber,margo tonen,sandra verwaay,die mist volgens mij nog steeds een stukje van haar vinger omdat gielen daar vaak in beet,en ardi (ik dacht) de jong,freddie van dieten,martin wigman,Antoinette Peerenboom. Ik kwam in Oktober 1968 op deze school,wij waren net uit Den-Helder verhuist. Ik herinner mij nog wel dat ik net na Victor Seuren in de klas kwam,die was weggepest door enkele klasgenoten. Helaas nam ik zijn plaats in tot op het moment dat Freddie van Dieten aan de klas werd toegevoegd. Sindsdien had ik daar geen last meer van.Het heeft maar maar 8,5 maand geduurd deze school,maar ik heb er desondanks toch een leuke tijd gehad.

  DAG HAMMARSKJÖLD, 1968

  5 de klas,Meester Kapitein,hij las enorm veel voor en vaak zaten wij na het gaan van de bel nog te luisteren.

  5 de klas,Meester Kapitein,hij las enorm veel voor en vaak zaten wij na het gaan van de bel nog te luisteren. Klasgenoten:Joke en Peter Jorritsma,Francisca Muller (mijn achterbuurmeisje),Ellen van Aken,verder weet ik niet veel namen meer.

  alfons ariensschool, 1967