Bekijk het volledige profiel van Ad C.J.van der Flier en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Ad C.J.van der Flier heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Dit was mijn droom die helaas ...

Dit was mijn droom die helaas niet uitkwam, mijn puberteit was een probleem maar leraar Hansen en direkteur Scheffers neem ik heel veel kwalijk. Ik teken en schilder nog steeds, niet veel maar wel goed (classiek). Sinds 1 jaar heb ik weer een atelier en voer mijn aktiviteiten langzaam op. Mijn omgeving probeert me meer te laten tekenen maar ik heb onvoldoende aaneengesloten tijd ter beschikking. Ik zou heel graag in kontakt willen komen met mijn beste klaskamaraad Bert Rooyen of "van Rooyen" ik wil heel graag weten hoe het hem vergaan is.

2004, Ad C.J.van der Flier

Niet veel bijzonders, ik had p...

Niet veel bijzonders, ik had problemen met talen (nu spreek ik 5 Talen vloeiend)dus ein 65 verliet ik de school.

2004, Ad C.J.van der Flier

Ramakers 1e klas, een sadist, ...

Ramakers 1e klas, een sadist, zijn hobby was om aan mijn oren te trekken. Broeder Hilarius dit was te gek om waar te zijn, Mevr. Bartholomeus haar haren konden door mij rechtop staan. Meneer Notten leerde mij "Fransje" uit mijn hoofd opschrijven (strafwerk). Van degene die mij het dierbaarst was ben ik de naam kwijt Broeder _direkteur en leraar 6de klas. Waar zijn mijn maatjes, Jaque (peerke) Donders, Cirill Goossens, Rudy Genze.

2004, Ad C.J.van der Flier
?