Ontdek PLUS

Ad Blankesteijn

Kent 5 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in Steendam

  Bekijk het volledige profiel van Ad Blankesteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Blankesteijn heeft 3 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat korte tijd op deze school toen het nog een gemengde "kleuterschool" was .

  Ik zat korte tijd op deze school toen het nog een gemengde "kleuterschool" was . het enige dat ik me kan herinneren is dat ik door een buurmeisje ... Hermans dat daar in de buurt op school zat(?) elke dag er naartoe gebracht werd vanuit de bourgognestraat in Wyck(!).

  rooms katholieke meisjessch..., 1951

  Ik herinner me alleen de paters ( of waren het fraters?).

  Ik herinner me alleen de paters ( of waren het fraters?). Ik heb er ook alleen in de eerste klas gezeten in het schooljaar 1953/1954 want daarna zijn we naar Arnhem verhuist. We woonden in de Bourgognestraat op de hoek met de Lage Barakken boven de garage. Ik herinner me ook nog de familie hermans die tegenover ons woonden en waar we heel bevriend mee waren.

  Martinusschool, 1952

  Van de H Hart school herinner ik me vrij weinig.

  Van de H Hart school herinner ik me vrij weinig. Alleen één meester de Boer of Boer en een juffrouw die me vaak erg hoge cijfers gaf(?!).Ik herinner me ook een meester Klaassen die ook een zon op school had die Jan(!) heette. Ik moest altijd samen met mijn broer naar school fietsen vanuit Alteveer. Qua afstand niet zo veel maar wel zowel heen als terug een berg op!

  H.Hartschool, 1955