Ontdek PLUS

Ad Backer

Kent 3 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Bergen op Zoom

  Bekijk het volledige profiel van Ad Backer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Backer heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Vogels, meneer VissenBerg, meneer van Tienen en meneer van de Heijden waren in die jaren mijn onderwijzers.

  Juffrouw Vogels, meneer VissenBerg, meneer van Tienen en meneer van de Heijden waren in die jaren mijn onderwijzers. Tot de 4e klas nog 's zaterdags naar school. De begrafenis van de zoon van meneer vd Heijden zal ik nooit vergeten, ik was een van diegene die de kist moest dragen. De kachel in de barak aan de Balsebaan:stank en dikwijls kapot. Koude winters! Als 's morgens de bel ging, een grote koperen handbel, netjes in de rij gaan staan en dan in ganzenpas naar binnen. Schoolreisjes naar Dolfinarium en een keer naar Belgie naar een klokkenmuseum. Ook een keer naar de bioscoop geweest naar een film van Louis de Funes. Elke vrijdag het blaadje van de taptoe. 6e klas: heeeel veeel boeken gelezen van Pim Pandoer en Rik Roberts in de ruimte. Met dank aan Rob Hel ben ik weer achter veel namen gekomen en foto's. Veel ben ik kwijt geraakt in de loop van de jaren.

  R.K. basisschool Pius X, 1961

  Best 4 leuke jaren gehad.

  Best 4 leuke jaren gehad. Ondanks dat het een strenge school was, toch ontzettend veel gelachen. Typeles van Dekkers. Zeeer veel huiswerk, tot diep in de nacht af en toe leren voor proefwerken. Ik hoop nog wat foto's en schoolgenoten tegen te komen van deze schooljaren, want van deze tijd ben ik veel kwijtgeraakt helaas.

  heilige geest mavo, 1968