Abi-Janne Willemse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Abi-Janne Willemse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Abi-Janne Willemse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wel leuke school.

  Wel leuke school. Werd wel steeds strenger. Leuk waren de muziekavonden, de uitwisseling met Zweden en natuurlijk Rome-reis. En erg belangrijk aan het begin van elk jaar de speech van Dhr. de Graaf die ons ervan probeerde te overtuigen dat bijbaantjes niet bevorderlijk zijn voor de studieresultaten.

  Christiaan Huygens College, 1993

  Het leukste aan deze basisschool was het vertrouwde sfeertje.

  Het leukste aan deze basisschool was het vertrouwde sfeertje. Het was heel veilig allemaal. En het overblijven bij Juud en Wies. Ook inderdaad de brandslang in de zomer. En, heel belangrijk, de natuurwandelingen. Die waren super. Verder het groep 8 kamp, de musical. En natuurlijk in groep 6 met mn moeder als juffrouw en mn broertje als klasgenootje in groep 5. Minder leuk was dat toen ik op de kleuterschool zat de school was afgebrand. Daar moest ik toen om huilen. Toen hebben we nog tijdelijk in een leegstaande school aan de Barrierweg gezeten. Heel leuk tijd gehad daar.

  Gendereiland, 1985

  ?