aart van Bockel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van aart van Bockel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  aart van Bockel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Een fantastische tijd (studeren, sporten, uitgaan, bijwerken in de vakanties, kamaraadschap, fysieke grenzen verleggen door paraspringen, vliegen, marsen, vierdaagse etc.

  Een fantastische tijd (studeren, sporten, uitgaan, bijwerken in de vakanties, kamaraadschap, fysieke grenzen verleggen door paraspringen, vliegen, marsen, vierdaagse etc.).

  2008, aart van Bockel

  Na mijn Havo tijd in Waalwijk overgestapt naar het Atheneum om daar de 5e en 6e klas af te ronden met een atheneum diploma.

  Na mijn Havo tijd in Waalwijk overgestapt naar het Atheneum om daar de 5e en 6e klas af te ronden met een atheneum diploma. Vanaf de start gemerkt dat Havo en Atheneum een niveauverschil kende. Examenjaar op bijzondere wijze afgerond. 2x te laat verschenen op het examen (met dank aan rector Sebregts die mij thuis op kwam halen!). Uiteindelijk staatsexamen gedaan omdat een examen ongeldig was verklaard (te laat in de examenzaal binnengekomen). Toch op tijd geslaagd voor start KMA opleiding.

  2008, aart van Bockel

  In zie mij nog staan op mijn eerste schooldag (samen met een mij toen onbekende klasgenoot uit Meeuwen!).

  In zie mij nog staan op mijn eerste schooldag (samen met een mij toen onbekende klasgenoot uit Meeuwen!). Met lijn 36 van Den Bosch naar Waalwijk gekomen. De boekentas vol keurig gekafte boeken en de kroontjespennen in de houten tekendoos. De rood-witte rekenlineaal heb ik nog steeds! Markante leraren zoals de heer Den Braanker (geschiedenisleraar) die de Indische Toean Besar tot leven bracht met zijn luide stem en humor. De heer van Besuyen (aardrijkskundeleraar) die als actief lid van de heemkundekring de Fellenoordboerderij promoot en ons mee naar Duitsland nam om daar in de Eiffel (edel)stenen te laten bikken uit stijle wanden en stromende beken. De ochtend werd gestart en de lessen werden besloten met bidden (en lezen van een bijbelstukje?). Op zaterdagochtend was er nog school. Het weekend kort.

  2008, aart van Bockel
  ?