Ontdek PLUS

Aart Boerma

Kent 12 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aart Boerma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aart Boerma heeft 0 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan huiswerk hed ik een hekel ! Maar verder was het een prima school met Mrs Foppen ; en de wiskundeleraren zijn van beslissend belang geweest voor mijn toekomst! Ik moest kiezen tussen HBS A en B , en ik wist zeker dat allebei te hoog gegrepen was !! M

  Aan huiswerk hed ik een hekel ! Maar verder was het een prima school met Mrs Foppen ; en de wiskundeleraren zijn van beslissend belang geweest voor mijn toekomst! Ik moest kiezen tussen HBS A en B , en ik wist zeker dat allebei te hoog gegrepen was !! Maar met hard werken kon je A nog wel halen !Totdat ik Hr. de Viet op het schoolplein tegenkwam en hij vroeg :Wat ga jij doen A of B ? Toen ik zei dat het enige alternatief was A , omdat je dat met hard werken kon halen , was zijn reactie : En hard werken ligt jou ? En schoot hij in de lach . Door zijn reactie heb ik niet overtuigd voor B gekozen. En naar later bleek de enige juiste keuze !!

  Christelijk Lyceum Delft, 1956