Aarnout Gunther

Kent 12 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aarnout Gunther en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aarnout Gunther heeft 12 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het meest bij gebleven is de werkweken naar de Franse Alpen.

  Het meest bij gebleven is de werkweken naar de Franse Alpen. Nog steeds is dat een impressed gebeuren. Ben na de ivo naar montesori Havo gegaan niet afgemaakt maar wel de MBO kultureel werk opleiding. Herinner me de leraar Sjaak, bracht iedere dag een tasje eten en drinken naar de Vondelstraat krakers. Leerlingen van toen...Marieke van 't Hart, Eric Piel (ik zag hem ook op list staan, Shalom gabber!), Pascal v.d. Braak, kwam haar nog eens tegen. Ze heeft haar naam veranderd. Dorien Fleur...wie helpt me verder. Het was een vrijgevochten zooitje, maar ik heb er toch een leuke tijd gehad.

  ivo (nadien ivo mavo), 1979

  Veel namen ken ik eigenlijk niet meer.

  Veel namen ken ik eigenlijk niet meer. Heb nog wel wat foto's (later maar eens scannen), Vera van Duijl, Tjerk van Lieshout en Michelle, Ook nog Marieke van 't Hart. AVV. De klok stond altijd op zomertijd. En dan ook nog de ex-commando die kw ging studeren. En het meisje dat een epileptische aanval kreeg. De toneelstukken, in de vormingsweken. We speelden nazi's, heel gruwelijk. Ik heb er een eigenlijk een goede tijd gehad. Heb achteraf gezien heel veel profijt gehad van de opleiding.

  LOK, 1982

  Een hele fijne schooltijd gehad.

  Een hele fijne schooltijd gehad. Moest er helaas van af na 3 havo. Veel zit nog in de grijze cellen. Veel gelachen, getoept geklaverjast in de tussen uren. De autocrash van Harald, op bezoek door de voorpui. O.a. de schakelklas. Ik zat daar met Robert van Arnhem (Bobo), Christa vd Berg, Nicole Pang, Leonie Kater, JiePie, Robert Maaskant , Hans Visser. Daarna de 3e HAVO. Carla Soentpiet zat daarin. Andere namen waren Govert van Koningsveld, Sandra Philipsen, Harald Inen, noemden we Giraffe. Sorry Harald! Klasselerares van de Kun, con-rector van den Berg, wat een geduld had deze man met me, (ik ben geen putjesschepper geworden), Jansen van geschiedenis. Beetje gek, Uiteindelijk ben ik van school gegaan, naar de ivomavo, daarna Montesori Havo, niet afgemaakt. Daarna de MBO sociaal academie en afgestudeerd kultureel werker. Kan me nog wel een lustrum herinneren, zal wel in 1980 zijn geweest. ook de sigarenman op de hoek, arme man. Maar ook het biljarten in het café op de Huizingalaan. Soms iets te vaak. Ik heb goede herinneringen aan deze school.

  Het Hervormd Lyceum West, 1975

  ?