Ontdek PLUS

Aaltje Tolenaars

Kent 9 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aaltje Tolenaars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aaltje Tolenaars heeft 3 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn vriendinnen waren Maddy van der Malen Trix Lebbing Anneke Timmermans Lammie Los Guurtje Slot Betsy Prins Greetje Dekker Ik heb bij Meneer Bedijn gezeten en bij Meneer Jansen Na de Watersnood zijn mijn Ouders verhuist naar Rotterdam.

  Mijn vriendinnen waren Maddy van der Malen Trix Lebbing Anneke Timmermans Lammie Los Guurtje Slot Betsy Prins Greetje Dekker Ik heb bij Meneer Bedijn gezeten en bij Meneer Jansen Na de Watersnood zijn mijn Ouders verhuist naar Rotterdam. Groetjes Alie Tolenaars

  wilhelminaschool, 1948

  Ik zat op deze school van de eerste klas tot de vijfde klas.

  Ik zat op deze school van de eerste klas tot de vijfde klas. Ben toen verhuist naar Rotterdam. Mijn vriendinnen waren ida en maddy van der malen.Greetje Dekker.Betsie Prins.Irene Lammers de rest weet ik niet meer.

  wilhelminaschool, 1948

  Heb weinig herinneringen van school.

  Heb weinig herinneringen van school. Mijn vriendin was Betsie Prins,Guurtje Slot,Anneke Timmermans. Ida v d Malen en haar zus Maddie. Het was een fijne school en het zielige was dat er ooit jongens waren die voor mijn tijd Meneer Bedijn in de kast hadden op gesloten.Meneer Jansen vond ik een lieve man. En ook de hoofd onderwijzer,zijn naam ben ik vergeten.

  wilhelminaschool, 1948