Bekijk het volledige profiel van Aaltje deJong en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Aaltje deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na een verhuizing vanuit Fries...

Na een verhuizing vanuit Friesland,kwam ik van een grote klas terecht in een klas met 5 jongens,oa Piet Rol.Deze was later, toen mijn jongere zusjes Antje En Wibby naar school moesten ,hier onderwijzer.Dat was wel ff wennnen.Vriendinnen heb ik in dat laatste schooljaar niet meer gehad.

2008, Aaltje deJong

In hemrik werd een nieuwe ols ...

In hemrik werd een nieuwe ols gebouwd.Er waren te weinig kinderen voor deze school, dus werd de grens verlegd naar de Leffertshutte(cafe-oud tramstation).Na de 1e klas in Wijnjeterp moesten wij nu naar Hemrik.We hadden oa les van meester Hilverda uit Lippenhuizen.

2008, Aaltje deJong

Na de Pionier te Kraggenburg, ...

Na de Pionier te Kraggenburg, ging ik naar de insp.J. Roosen school te Vollenhove. Het was een fijne schootijd.In die tijd gingen we alleen s'ochtends naar school tot van 8 tot 13 uur, ook zaterdags.Lekker alle middagen vrij. Dus veel tijd om te zwemmen,zeilen met de punter van Hennie Kleene, Schaatsen in de winter,muziek luisteren Beatles,RolingStones enz.

2008, Aaltje deJong
?