Bekijk het volledige profiel van Aaltje Budie en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Aaltje Budie heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Samen met Gemmie George naar d...

Samen met Gemmie George naar de VGLO. Er was een A en een B-klas. Ik zat in de B-klas. Ik herrinner me Monique van Wersch nog. zij zat naast me op naailes bij zuster Francina (schroefje). Altijd als je iets verkeerd deed zei ze: heb je een schroefje los?. Dan was er nog Maria Schmetz, Jose Hamers, Mathilde Reinders, ... Spelthaan en Lilly Schepers Het hoofd was zuster Theresa Maria. verder waren er juffrouw van Wersch en juffrouw Pleijers. Het was een RK meisjes VGLO en er werd dan ook veel tijd besteed aan godsdienst. Er werd geturfd hoe vaak je naar de kerk ging. Aangezien ik niet katholiek ben, vond ik dit wel interesant. 's morgens werd in de hal van het gebouw gezamelijk begonnen met het gebed. dan werd een lied gezongen. Dan konden we naar de klas gaan en begon de les. Het was er erg gediciplineerd. Maar af en toe werd er toch wel door een van ons buiten de rij gedanst. Het waren twee hele leuke jaren.

2005, Aaltje Budie

In 1997 de AABZ gedaan in Sitt...

In 1997 de AABZ gedaan in Sittard onder ander met Bertie, Maikel en Vera. In 1998/1999 samen met Werner de BABZ gedaan.

2005, Aaltje Budie

Met 42 weer studeren en in de ...

Met 42 weer studeren en in de klas zitten met jeugd waar je moeder van kon zijn! Heerlijk. In het begin denken ze wat moet dat mens? Maar dan hoor je er echt bij!!! Ze helpen je met de dingen waar je het moeilijk mee hebt. Het was hard werken (studeren en werken) maar het was de moeite waard. Ik had deze tijd niet willen missen.

2005, Aaltje Budie
?