Bekijk het volledige profiel van Aaltje Bertram-Koning en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Aaltje Bertram-Koning heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Heb de MEAO gedaan BA richting...

Heb de MEAO gedaan BA richting. Helaas gezakt, ook na een herexamen, maar had al een baan op een accountantskantoor en ben toen in de avonduren verder gegaan en alsnog mijn diploma gehaald. Heb slechte herinneringen aan Tomasowa(informatica)

2005, Aaltje Bertram-Koning

Ik was een vroege leerling toe...

Ik was een vroege leerling toen ik begon. (In juli net 12 geworden) Ik heb de Havo keurig in vijf jaar afgerond, zodat ik op m'n 16e al klaar was. Dat leeftijdverschil vond ik met name groot toen we in Havo-4 kwamen, want op dat moment kwam de instroom van de Mavo er bij. Die leerlingen waren soms wel 3 jaren ouder! Het is wel een leuke tijd geweest, met name de klasse avonden.

2005, Aaltje Bertram-Koning

Ik ben in de 4e klas verhuisd ...

Ik ben in de 4e klas verhuisd naar de wijk Sorghvliet en heb de lagere school afgemaakt op De Werf(nu viermaster).Vorig jaar hebben we een reunie gehad die door Lieke Sterkenburg, Henriette Gorter en Bert Haaijer georganiseerd was. Ontzettend leuk!!! Een aantal mensen herkende ik direct, maar een aantal ook niet. Het gekke was, dat ondanks dat we in heel uiteenlopende banen en dus werelden verzeild zij geraakt, daar helemaal niets van over bleef toen we aan de praat kwamen. het was net of we terug waren op de lagere school. Er waren ook nog enkele leerkrachten aanwezig.

2005, Aaltje Bertram-Koning
?