Bekijk het volledige profiel van Aalt Vreekamp en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Aalt Vreekamp heeft 4 klassenfoto's en kent 34 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ja ook aan deze school bewaar ...

Ja ook aan deze school bewaar ik leuke herinneringen. Zo denk ik terug aan de klasseavonden, de fancyfairs, sportdagen en Sinterklaasvieringen. In de pauze's voetballen met o.a. de gebroeders Haverlag, en muziek van de Beatles luisteren bij Leo Pesch thuis. Ook waren er vriendschapsbanden met o.a. Theo Doppenberg, Piet Bladel, Anton Melgers en Roel Bouwman, en vele anderen waar ik contact mee had, en met sommige (zoals Roel Bouwman) nog steeds regelmatig heb. Vanuit Hoevelaken gekomen woon ik nu samen met mijn vrouw 11,5 jaar in Nijkerk dicht bij mijn tweelingbroer Jan, die ook op de Mavo zat. De school komen we hier niet meer tegen, die is nu helaas weg. Maar de herinneringen niet, die blijven.

2005, Aalt Vreekamp

Met warme gevoelens denk ik aa...

Met warme gevoelens denk ik aan de Kyftenbeltschool terug. De jaren bij meester Gardebroek die zo mooi vertellen kon, meester Veerman sportief en soms iets driftig. Tikkend met een stok op de grond om aan te geven hoe we in de maat moesten lopen. Dan herinner ik me ook nog de dierendagen, alle dieren die we dan meenamen, Wilco van de Mheen haalde zelfs een koe uit het land van zijn vader. Verder de schooldokter en tandarts, schoolmelk, de opgezette vogel achter in de klas, en het kleine orgeltje, waarop ik voor het eerst iets mocht begeleiden.

2005, Aalt Vreekamp
?