Bekijk het volledige profiel van Aaldrik Bakkelo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

Aaldrik Bakkelo heeft 6 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Behalve de plaats waar de scho...

Behalve de plaats waar de school stond, weet ik er helemaal niets meer van. Bij het lezen van het relaas van anderen gaat me een heel klein lichtje op bij het lezen van de naam van meester Hofman. En Wim-Peter Olthof, een handballende vriend uit de Gerard Doustraat, die ik aan de Wassenberghstraat als ik me niet vergis al had leren kennen. Verder één groot zwart gat!

2005, Aaldrik Bakkelo

Alleen al bij de gedachte aan ...

Alleen al bij de gedachte aan de vele uren handel en economische vakken, die je in HBS-A bij Van Waveren-Hoogervorst zou moeten doorbrengen, hebben me voor de B-kant doen kiezen. Heeft er wél toe geleid dat ik er een jaar langer heb doorgebracht dan eigenlijk de bedoeling was. Goede herinneringen aan Kiestra,Van Zaaijen, Jouwstra, Bontsema, de hele mooie juffrouw voor Frans in de onderbouw (ben merkwaardig genoeg de naam kwijtgeraakt) en mevr. Wolfson voor Nederlands bij wie van alles door het lokaal vloog behalve kennis en waarbij de rector (toen nog Lenstra) persoonlijk een eind aan de anarchie moest maken. Verder: De pingpongballenact bij Meijer, in ééndrachtige samenwerking uitgevoerd door Alfred Kerkhof en Hans Konneman. Pas bij het zien van één van de klasfoto's kwamen de namen van veel klasgenoten uit B4(?) weer naar boven geborreld.

2005, Aaldrik Bakkelo

De gegevens van anderen lezend...

De gegevens van anderen lezend, herinner ik me weer een paar namen. Natuurlijk de meesters Sissingh (die me heeft leren tekenen en daartoe vooral ook gestimuleerd) en Kuperus, maar ook een aantal klasgenoten van destijds. Christina Cuccurullo (Tineke Eefting van de Florakade), Fia Postema (Zaagmuldersweg, tegenover het toenmalige slachthuis?), Jannie Meijer (van politie Meijer, Linnaeusplein?)en inderdaad ene (dikke)Fré(sorry Fré!), Siena Mellens (Pioenstraat?), Paul(tje) Pinkster, Klaas "Rama" (de echte achternaam weet ik niet meer), Sietze van Dellen, Gerbrand van Vuure, Theo Korbach (zoon van..). Weet verder alleen nog, dat ik het laatste jaar met mijnheer Kuperus ben meeverhuisd naar de school aan de Wassenberghstraat.

2005, Aaldrik Bakkelo
?