Bekijk het volledige profiel van Aagtje Stel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Aagtje Stel heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

De leukste herinnering is dat ...

De leukste herinnering is dat meester Simmerling zo mooi kon tekenen op het bord en dat hij zo leuk over zijn eigen jeugd kon vertellen (aan klas 5 en 6 heb ik dan ook de leukste herinneringen). Van klas 3 en 4 heb ik niet zulke leuke herinneringen, de meester(weet zijn naam niet meer) lachte rustig mee als je iets fout deed (dan wilde je graag door de grond zakken) en gooide met krijt/bordveger of sleutels als iemand niet oplette. Ik sta ook onder de school "de Vlonder"(de school heet nu zo vermoed ik), maar denk dat deze beter op zijn plaats is.

2004, Aagtje Stel

Ik heb hier de OVD verkoopople...

Ik heb hier de OVD verkoopopleiding gedaan, het was één of twee dagen naar school en 20 uur stage lopen bij een winkel. Dit was een opleiding van maar één jaar. Ik heb eerst stage gelopen bij Lubbers in Oude Pekela en daarna bij Tapijt Paradijs ook in Oude Pekela. Na lange tijd ging ik weer naar school en het ging me goed af, ik heb een diploma gekregen met erg goede cijfers (zelfs een 10).

2004, Aagtje Stel

Ik heb op 28 juni 2004 mijn di...

Ik heb op 28 juni 2004 mijn diploma SD (Sociale Dienstverlening) gekregen. Ik heb de opleiding verkort gedaan en was daardoor in 2 jaar en 4 maanden klaar. Het was een erg fijne school waar ik veel geleerd heb over mijn kunnen en kwaliteiten. De klassen waar ik in gezeten heb waren erg fijn. Op de donderdag gingen we tussen de middag altijd eten bij Ziezo, dit was erg gezellig.

2004, Aagtje Stel
?