Bekijk het volledige profiel van Aagje Abrahams en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Aagje Abrahams heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Heb hele leuke herinneringen a...

Heb hele leuke herinneringen aan deze school. In de 1e klas juffrouw Beekhuis. Mochten wij aan de achterkant bij de politieschool koffie met gevulde koek halen voorde juffrouw.Juffr, van Doorn...........niet zo leuke herinneringen. Meester Hulstra, en ik meen meester Bosman? die zijn hond meenam naar school. Namen van kinderen: Piet Mol, Ansje Hommel, Ella Karsen, Jannie Oeldrich(wippen met de stoel) Jannie Beumer, Jan Nijhof, Loes Visser, Dick ???, Evert Reus, Stanley van Lochem(op dezelfde dag jarig) Ook meester van der Meer (geen familie gelukkig) Juffr. Advocaat .............. Ook herinner ik mij de schooltuintjes en het schoolzwemmen.Avondvieerdaagse wandelen met de school. Op de slotdag altijd met de vlag van de school.Spelen op het Kastanjeplein en om de hoek bij de bakker harde broodjes halen die vers gebakken waren en dan maar hopen dat de meester het niet zou zien.

2004, Aagje Abrahams

Klasseleraar de hr. Roth.Tjin,...

Klasseleraar de hr. Roth.Tjin, Sopahr, van Veen (wat kon die vertellen van de "Witte van Zichem")Namen: Cilly Molenaar, Anneke Spee, Tineke Groot, Minnie Vlotman, Herman Bosschieter(na 1e jaar HBS),Pitty van Oest, Trudy Oosterbaan.

2004, Aagje Abrahams
?