Aad Verduijn

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aad Verduijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Aad Verduijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ja, .

  Ja, ..... Juffrouw Putter 2e klas martelde. Ze was 65 jaar toen wij in haar klas kwamen en helemaal verzuurd en haar dagen zat. Meester van Gemert in de 4e klas deed er nog een tandje bij. Meester Meijnen in de vijfde klas vond dat het allemaal nog wat erger kon. Verder waren er in de éérste klas, de derde klas en de zesde klas aardige meesters en juffrouwen. Juffrouw, de Jong, juffrouw Eggen, meester Rood, en meester de Jong (6e klas) waren goede leerkrachten.

  2011, Aad Verduijn

  Mijnheer De Bruin (Ik dacht dat hij De Boer heette maar ik zie overal mijnheer De Bruin staan dus.

  Mijnheer De Bruin (Ik dacht dat hij De Boer heette maar ik zie overal mijnheer De Bruin staan dus...) Hele fijne leraar! Ik zat in de klas met Peter van Sikkelerus en nog een paar Akersloters. Gerrit van Ooijen uit Akersloot had een aantal jaren geleden nog steeds contact met hem). Hr.Alblas was daar ook werkzaam. We liepen op woensdag symbiose bij de Willibrordus LTS aan de overkant. Hadden daar timmeren, metaalbewerken en technisch tekenen. Leraren daar: mijnheer Pepping (timmeren)De leraar tekenen (naam ff kwijt was in 2002 adjunct directeur van de pcc vondelstraat Alkmaar (v/m Willibrordus LTS) Mijnheer Pepping zag ik enkele jaren geleden regelmatig fietsen in Alkmaar. Maakte dan een praatje. Mijnheer Pepping was al in de 80 toen (2000). Mijnheer Pepping was een hele fijne leraar. Ik ben niet naar de lts gegaan. Heb lds (4 jaar) en meao (4 jaar)gedaan en een groot aantal ict studies. Werk nu (14/7/4) bijna 29 jaar bij de gemeente Alkmaar en ben bijna hoofd automatisering...........

  2004, Aad Verduijn

  Concierge Desaunois strenge figuur, Hr.

  Concierge Desaunois strenge figuur, Hr. Alewijn leuke leraar. Mijnheer van Bemmel leraar duits leuke leraar. De Vries (tekenen)aparte figuur, spreek hem soms in Alkmaar. Vierkant (etaleren) enthousiaste en stimulerende leraar. Zimmer fantastische leraar economie. Hr. Peijning toffe leraar, kwam hem in 2003 tegen in Alkmaar na 30 jaar! Hij was grijs maar verder niet verandert!

  2004, Aad Verduijn
  ?