Aad van Strien

Kent 6 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aad van Strien en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aad van Strien heeft 1 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Werktuigbouwkunde - gekozen na het wegstrepen van de andere mogelijkheden.

  Werktuigbouwkunde - gekozen na het wegstrepen van de andere mogelijkheden. Achteraf misschien niet de verstandigste keuze; dat zou "Informatica" geweest zijn, maar die studie werd destijds nog niet gegeven in Delft. Toch is de kennismaking met dat vakgebied uiteindelijk de basis voor mijn beroep geworden.

  TU Delft - Werktuigbouwkund..., 1972

  Ooit begonnen op de Donkersingel, en later aan de Teldersweg, plus een jaartje op de dependance.

  Ooit begonnen op de Donkersingel, en later aan de Teldersweg, plus een jaartje op de dependance. Als Zoutewelle boos was, was hij ERG boos, schuimbekkend heb ik hem meegemaakt. En achteraf ... misschien wel terecht. Jammer dat hij veel te jong gestorven is. Leraren: Kooij (2 jaar), v/d Linde, De Gruyter, Plezier, Zoutewelle, en tussendoor veel te vaak invaljuf Swen. Gelukkig heb ik geen blijvend jeugdtrauma, maar zij zou er een uiterst prominente, nee, wat zeg ik? zelfs de hoofdrol in kunnen spelen.

  Petraschool, 1961

  Fijne tijd.

  Fijne tijd. Sommige leraren waren nors of streng of lastig, maar uiteindelijk vind ik hun vakken de mooiste die er zijn: Duits (Kok), geschiedenis (De Hoop). Na de brugklas nog 4 jaar de 'oude' HBS gevolgd, dat was de laatste lichting.

  Melanchthon College Scholen..., 1967

  ?