aad Dongen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van aad Dongen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  aad Dongen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn herinneringen aan deze school zijn niet geweldig, daar ik in de derde klas ingestroomd ben en geen kerkelijke achtergrond had.

  Mijn herinneringen aan deze school zijn niet geweldig, daar ik in de derde klas ingestroomd ben en geen kerkelijke achtergrond had. Deze school was daarnaast ook nog een school welke een half jaar achter lag op de openbare school dus ik heb het eerste half jaar verspild. Erg autocratisch beleid en werkend volgens het principe iedereen blijft in de sociale klasse waar hij nu zit.

  Da Costaschool v BSO, 1959

  del eukste tijd heb ik gehad in de klas van meester Lageweg.

  del eukste tijd heb ik gehad in de klas van meester Lageweg. Hij nam ons mee naar zijn boerderij in Hellevoetsluis om bij zn ouders een nachtje te logeren.Ik ging samen met Henk Pauwels die nu i nRotterdam bij de Gemeente werkt en wij mochten al vlug terug omdat wij overijverig bij het helpen met opruimen van oud hout een stapel in de brand staken die we niet meer uitkregen.

  Afrikaanderschool, 1957

  ?