Bekijk het volledige profiel van A. Risteruw en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

A. Risteruw heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuk jaar op een hele strenge ...

Leuk jaar op een hele strenge school,waar ik zodra ik binnen was stiekem en vlug wat make-up opbracht en als ik naar huis ging poetste ik het weer af. Kocht mijn eerste Lois spijkerbroek die ik met bleekwater en borstel een gedragen look gaf. Te korte rokken en trendy gaten in je kleding waren taboe. In de pauze gingen we vaak naar het museum niet om kunst te bewonderen maar om lol te trappen. Vlijt stond hoog in het vaandel op die school. Volgens mij bestaat dat woord nu niet meer ;)

2006, A. Risteruw

Een saaie school waar ik die a...

Een saaie school waar ik die arme meneer de Boer keer op keer de kast op joeg, samen met Anneke Doornbos. Ik gooide ook mieren op het haar van die mevrouw die naailes gaf ik ben haar naam vergeten en de directrice mevrouw Rodenburg was helemaal streng.

2006, A. Risteruw

Moest weleens alleen zitten vo...

Moest weleens alleen zitten voor straf, waarom weet ik niet. Vond het ook wel leuk om af en toe te vechten met Rik Wienen bijv. Sterke en "vervelende" jongens zoals Philip Stout bleef ik slim genoeg wel uit de weg. Handarbeid en aardrijkskunde vond ik erg leuk .Meester Speijer leek wel een generaal uit het leger als we weer als soldaatjes in de rij moesten gaan staan en we niet mochten praten! Ik had veel vriendinnetjes die ik nog maar weinig tegenkom anno 2006 in Schiedam.

2006, A. Risteruw
?