Ontdek PLUS

Yvonne Stolwerk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Stolwerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Stolwerk heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke opleiding, ben nog begonnen in de Viljoenstraat.

  Leuke opleiding, ben nog begonnen in de Viljoenstraat. Biologieles over het sexuele leven van het pantoffeldiertje. Werkweek in Kortenhoef, de haan is dood, en Claartje die nat werd toen ze uit de roeiboot stapte.Verder herinner ik me Marianne Aben, Marleen en de andere namen die hier al zijn opgenomen.

  openbare kleuterleidstersop..., 1966

  ik zat hier in de 7e klas.

  ik zat hier in de 7e klas. Eerst in 7a, maar kon niet echt overweg met Van Wijk(?) en deed dus niet veel, alleen pret maken. Daarna bij mw.Tollenaar, een lieverdje. Herinner me een afscheidsavond waarop 'eitje' en nog een paar jongens in een bandje optraden en het "Goudgele strand van Ameland" zongen.

  Basisschool De Delflandse, 1960

  Na de 7e klas (Delflandse school) heb ik 2 jaar dik plezier gehad met o.

  Na de 7e klas (Delflandse school) heb ik 2 jaar dik plezier gehad met o.a. Liesbeth Bolle. We zijn vaak de klas uitgestuurd. We hebben het Hoekema waarschijnlijk wel erg moeilijk gemaakt. Favoriete leraar was Vellekoop. Hij nam de hele klas op de fiets mee naar een pottenbakkerij waar zijn dochter werkte en naar zuid-hollandse eilanden. Het was toen erg interessant om tijdens de lessen naar buiten te kijken hoe de 'Vendet' werd gebouwd en waar aan de andere kant het toen nog houten gebouw van het Maartens Lyceum stond. Na 2 jaar zijn Liesbeth en ik samen naar het Huygens vertrokken, waar we niet samen in de klas mochten zitten.

  Vlietschool (M)ULO/ MAVO, 1961