Ontdek PLUS

Yvonne Snelders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Snelders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Snelders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een openbaring deze school.

  Een openbaring deze school. Naar school gaan kon ook leuk zijn. Ik ben 4 jaar fluitend naar school gegaan. Ik heb goede herinneringen aan mijn klasseleraar Dhr. Giepmans en de leraar economie Dhr. Van Nistelrooij (hij had nog nooit een moeder op gesprek gehad van een leerling die het goed op school deed). Maar ook het songfestival, de theateroptredens waren fantastisch. Een het uitreiken van de St. John awards als examenstunt was een waardige afsluiting van 4 jaar plezier.

  Mavo / Mulo St. Jan, 1984

  Diverse leraren en leraressen hebben mijn leven richting gegeven, maar een speciale plaats in mijn hart hebben zowel Jan als Tineke Lemmens.

  Diverse leraren en leraressen hebben mijn leven richting gegeven, maar een speciale plaats in mijn hart hebben zowel Jan als Tineke Lemmens. Zij waren inspirerend en benaderden je als een gelijke. Dat was zeer bijzonder. Ook heb ik respect voor de heer De Waele. Ook hij kon zijn leerlingen haarfijn inschatten en waarheid van leugen onderscheiden.

  Maaslandcollege, 1987