Yvon Worp van der Van Elferen

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvon Worp van der en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvon Worp van der heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een leuke tijd Meneer Henstra was een aardige man,Lodders kon soms behoorlijk kwaad zijn,Delmaar daar had ik engels van,Scharff gaf frans ( een jong broekie toen ) van Stam kreeg ik aadrijkskunde,nederlands en bij de administratie zat mw.

  Het was een leuke tijd Meneer Henstra was een aardige man,Lodders kon soms behoorlijk kwaad zijn,Delmaar daar had ik engels van,Scharff gaf frans ( een jong broekie toen ) van Stam kreeg ik aadrijkskunde,nederlands en bij de administratie zat mw.Valkenier

  Klaas de Vries, 1977

  Een herinnering vergeet ik niet zo gauw.

  Een herinnering vergeet ik niet zo gauw... een vriendinnetje van mij Esther had een prikpen ingeslikt

  de Zonnebloem, 1968

  Ik weet nog dat we tussen de middag altijd gingen voetballen met een tennisbal! En ik was verliefd op Peter Knol.

  Ik weet nog dat we tussen de middag altijd gingen voetballen met een tennisbal! En ik was verliefd op Peter Knol

  kardinaal de jongschool, 1970