Ontdek PLUS

yvonne fraiquin

Kent 6 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvonne fraiquin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  yvonne fraiquin heeft 5 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet nog dat ik op zaterdagmorgen ook naar school moest en dat er een hele grote boom op het schoolplein stond en natturlijk steltlopen op het schoolplein.

  weet nog dat ik op zaterdagmorgen ook naar school moest en dat er een hele grote boom op het schoolplein stond en natturlijk steltlopen op het schoolplein. Namen die ik me nog herinner, marga lentz,yvonne nieuwzwaag,ans oldenburger,paulien wesselink,marion akkerman,

  kleuterschool de pinksterbl..., 1963

  ik heb hier alleen de 1e klas gevolgd, daarna is helaas de school gesloten en ben ik naar de borgmanschool gegaan.

  ik heb hier alleen de 1e klas gevolgd, daarna is helaas de school gesloten en ben ik naar de borgmanschool gegaan. Ik herinner mij inderdaad juf meijwes nog heel goed, vond juf brouwer heel streng.Namen die ik me nog herinner zijn, marga lentz,yvonne nieuwzwaag,marion akkerman,christina rubingh,dietje schreuder, astrid van geuns,martin de vries,jeannette kooi(van de visboer), alie(surinaams meisje)ans oldenburger

  Birnieschool, 1966

  heb hier 4 fantastische jaren gehad op deze school en vond het ook heel jammer dat ik eraf moest.

  heb hier 4 fantastische jaren gehad op deze school en vond het ook heel jammer dat ik eraf moest.Gevulde koeken halen bij het snoepwinkeltje,waar een oud vrouwtje in de winkel stond, de concierge eising die er naast woonde, de directrice, nico krol, juf kinds, engelse les van scholtens die altijd rood aan liep. Met mijn vriendin dicky stam/venema de schouwburg in sluipen en dan op het toneel gaan staan of in de kleedruimtes voor de spiegels staan dansen.

  de scholengemeenschap kruit..., 1972