xandra ella gerritsen van wensveen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van xandra ella gerritsen van wensveen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  xandra ella gerritsen van wensveen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb het heel erg naar mijn zin gehad.

  heb het heel erg naar mijn zin gehad.Vooral het prik werk en verven mijn juf hete Eef,(die ik in 1973 nog een keer gezien heb .Ze woonde toen op de peppelweg boven de apotheek.) Ik had de bof en ze kwam op bezoek met een pot knijp snoepjes met veel kleuren.Heb ook nog in die periode alle twee mijn enkels gebroken gehad.groetjes xandra van wensveen (nu gerritsen getrouwd en twee zonen en wordt in oktober 1e keer oma) woon in warnsveld bij zutphen.

  Montessori Kleuterschool "O..., 1955

  klas 2 naar een kerst verhaal geluisterd van mevr.

  klas 2 naar een kerst verhaal geluisterd van mevr.mckenzie. met mijn armen over elkaar . een wonder want ik kon nooit stil zitten en moest dan in de hoek staan bij een soort regen pijp in de hoek van de klas. klas 3 van de melk na het weekend wat blijven staan is karnemelk maken en hangop.

  adrianaschool, 1956

  klas 2 kerstverhaal van mevr.

  klas 2 kerstverhaal van mevr. mckenzie.een uur met mijn armen over elkaar zitten luisteren ,een wonder want ik kon niet stil zitten. 3e klas na een vakantie van de school melk karnemelk en hangop maken.

  adrianaschool, 1956

  ?