Ontdek PLUS

Winfried Valkenburg

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Winfried Valkenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Winfried Valkenburg heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel goede herinneringen.

  Veel goede herinneringen. Al om 8.00uur op 't schoolplein bankjesvoetbal met Roy v/d Berg, Chris Bol, Frans van Schaijik, Frans van de Voort van de Kleij, Lange Joost, Huub de Heij, Robert Brard, Bennie Smits en veel lol me de meisjes; Yvonne Ruiter, Gerry Lancee, Heleen Krûse (mijn eerste vriendinnetje en het buurmeisje van de nu bekende Rolf Wouters), Toosje Stoops, Cecille Bos, Willeke Akkermans Anita Hertoghs enz enz. De eerste fuifjes bij Chris en in de kelder bij Roy en Anita.

  Sint Franciscusschool, 1968

  Het kleine schooltje waar je iedereen kende! Koffie drinken bij Logt.

  Het kleine schooltje waar je iedereen kende! Koffie drinken bij Logt. De schoolfeesten met de optredens van Pauline, Margie, Ingrid en José als een groep volleerde popdanserressen. Niet alleen op school, maar ook bij vrienden thuis veel feestjes gehad. Namen die mij altijd nog zijn bijgebleven; Astrid Scheepmaker, Mario Mercus, Martin Kerkhof, Katja Ruiter. Leuk te zien dat de klassenfoto reactie opleverd. Zo help we elkaar de namen weer compleet te krijgen.

  Plesman MAVO, 1973

  Fantastische tijd gehad.

  Fantastische tijd gehad. Vooral veel volleyballen en veel lol met de jongens van ROSforsial(?) Ron en George Schuurmans, Hugo Nijman, Ferdinand Lahnstijn, Peter v/d Meer Bemmeltje, Ivo "Oof".Met die jongens een wereld vakantie gehad in Cambrille. De verschillende werkweken met de brugpiepers in 1977, en de 4HAVO groepen. eerst zelf naar Luxemburg, en later als "surfleraar" bij de latere groepen naar 't Harde en Harderwijk. Steeds als ik deze pagina bezoek komen er meer herrineringen boven. Zoals de fantastische interscholaire dagen met verschillende sportteams (voetbal, handbal, basketbal en natuurlijk ook volleyball) naar Eindhoven? en Den Bosch. Later is ook zo'n dag georganiseerd voor alle Rijswijkse scholen, LMC en CSR. Na afloop de gewonnen taart in Rob Bouwmans z'n gezicht beland omdat'ie naar citroen rook!?!?!? . Kortom een fraaie tijd om aan terug te denken.

  Rijswijkse Openbare Scholen..., 1977