Ontdek PLUS

Wim van der Tang

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim van der Tang en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim van der Tang heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  klas 5p met 15 jongens eerste klas 5 hbs-a.

  klas 5p met 15 jongens eerste klas 5 hbs-a

  Chr. Scholengemeenschap Lei..., 1966

  Toen ik op school kwam werd ik Willy genoemd maar de heer Zuiderveld vond dit te meisjesachtig en noemde mij Wil.

  Toen ik op school kwam werd ik Willy genoemd maar de heer Zuiderveld vond dit te meisjesachtig en noemde mij Wil. Zelf woonde ik op de Oude Rijn 48 boven de zaak van mijn vader, de grossierderij in zoetwaren en suikerwerken. Zover ik het nog weet had ik ik klas 1 en 2 juffrouw Flipse, in klas 3 juffrouw Keus, in klas 4 de heer Schotanus( gaaf had een scooter)in klas 5 de heer Sollie en in klas 6 de heer Zuiderveld. Lang geleden op een reunie geweest maar miste toen een groot aantal klasgenoten. Een weerzien lijkt me leuk na ruim veertig jaar. Misschien wil iemand die dit leest meehelpen een en ander te organiseren. Diep gravend in mijn geheugen kom ik tot de volgende klasgenoten. De volgorde is strikt willekeurig. Anneke Rietkerk, Ineke Zuiderveld, Willem Verbokkem Maas, Bram van Vliet(fotograaf)Frans Scheygrond(sigarenwinkel)Cocky Stuurwold(bakkerij)Attie Wassenaar, Karin van Steenwijk, Lens Terwee(Stille Rijn)Nico Oudshoorn, Chris (Kick) Karstens, Tilly Houwing(adres bekend)Fred Teekens ( van de slagerijen)Theo Kleer, Fredie en Freya Volbeda (slagersdochters)Cor van Leeuwen, Wongcha Fu( van de chinees van de Oude Rijn) Sylvia van Vliet, Martin van Maanen, Bertie Filippo(Oude Rijn) Ria van der Linde(schoenmaker Hooglandse kerksteeg, Anke Hakkert, Netty Gijzeny(kruidenier). Kees Sjardijn, Ed Immink, Greetje van Ark, Ami Kulk, Bram v.d Meij, Truus Los, Rob Akerboom, Anja Polanen, Lida? Meester, Tineke Stouten, Nel van Hoven (Maredijk) Sonja Broers, Ge van Zwieten(kledingzaak,Breestraat), Sakia de Boer, Zwanni Veldhuyzen. Ik wacht jullie reacties wel af. wta@ghlyceum.nl

  Chr. Nat. Opleidingschool v..., 1954

  Hein van Oosten (wiskunde) Hans Reijs (aardrijkskunde) Zandee met zijn trampoline en handleybal .

  Hein van Oosten (wiskunde) Hans Reijs (aardrijkskunde) Zandee met zijn trampoline en handleybal

  Visser t Hooft (Chr. HBS en..., 1960