Ontdek PLUS

Wim Niessink

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Niessink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Niessink heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen het examenjaar MAVO-4 op deze school gezeten en kwam toen bij Elly van der Wal in de klas, met wie ik later ben getrouwd.

  Ik heb alleen het examenjaar MAVO-4 op deze school gezeten en kwam toen bij Elly van der Wal in de klas, met wie ik later ben getrouwd. Wij wonen sins 1989 in Roden(Dr.) en hebben 4 kinderen.

  Koningin Wilhelmina Mavo/Mulo, 1971

  Mijn gegevens en van veel van jullie school-/klasgenoten staan vermeld onder de Willem van Oranjeschool aan de Veldkamp te Harderwijk.

  Mijn gegevens en van veel van jullie school-/klasgenoten staan vermeld onder de Willem van Oranjeschool aan de Veldkamp te Harderwijk. Dat is dezelfde school als de Willem van Oranjeschool, maar de naam is bij de eerste aanmelding verkeerd ingevoerd. Excuses.

  koningin Wilhelmina school, 1965

  De opleiding heb ik niet afgemaakt.

  De opleiding heb ik niet afgemaakt. Ik ben eerst bij de politie gaan werken en later ben ik wis- natuur- en scheikunde gaan studeren voor een onderwijsbevoegdheid. Op dit moment werk ik bij de provincie Groningen als projectcoördinator voor het Energieconvenant Groningen. Ik heb nog steeds contact met Jan de Haan (Raalte). De andere studiegenoten zou ik ook graag nog eens terug zien. Wie heeft er nog contact met Marijke van Kempen? Waar wonen jullie en wat doen jullie allemaal? Stuur eens een berichtje aan wdniessink at home punt nl.

  LSD Hogere Laboratoriumschool, 1972